پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

وزیر کشور: مرز خسروی مسیر دائمی کاروان های زیارتی خواهد شد

وزیر کشور: مرز خسروی مسیر دائمی کاروان های زیارتی خواهد شد وزیر کشور گفت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی، مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، اسکندر مؤمنی وزیر کشور در جریان بازدید از مرز خسروی در استان کرمانشاه، گفت با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.

 

دکتر اسکندر مؤمنی که در سفر به استان کرمانشاه و بازدید از مرز خسروی به سر می‌برد، صبح جمعه گفت: با توجه به زیر ساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات و عالیات تعیین شود.

 

وی افزود: تاکنون ۴۵۰ هزار نفر از مرز خسروی راهی عراق شده و ۲۰۰ نفر نیز از طریق همین مرز به کشور بازگشته‌اند.

 

وزیر کشور پیش بینی کرد، مجموع تردد از مرز خسروی تا پایان اربعین به ۹۰۰ تا ۹۵۰ هزار نفر برسد و به این ترتیب ۱۵ درصد کل رفت و آمدهای مرزی از مرز خسروی انجام می‌شود.

 

مؤمنی، همچنین اظهار داشت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرزی خسروی، تاکنون هیچ مشکلی در تردد زائران پیش نیامده است.

 

وزیر کشور با اشاره به بازگشت یک و نیم میلیون زائر در روزهای آینده گفت: از زوار درخواست داریم بازگشت خود را به بعد از اربعین موکول کنند تا فشار برگشت در مرزها نداشته باشیم.

 

وی در توصیه به زواری که در حال بازگشت به کشور هستند، گفت: توصیه این است زواری که خودروی شخصی ندارند، با توجه به امکانات خوب حمل و نقل عمومی در مرز خسروی در صورت امکان از این مرز به کشور برگردند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده